Zöldövezeti erkélyes gyöngyszem Kispest szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200921
Ár: 28.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - panel
Elhelyezkedés: Kispest
Alapterület: 55 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 2
Fűtés: távfűtés
Komfort: összkomfortos
Emelet: 4
Épület szintjei: 4
Erkély: 3 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Petőfi utca 6

Kispest kertvárosi, zöldfelülettel gazdagon díszitett részén, gyönyörű ősfás park mellett található ez a remek adottságokkal rendelkező lakás.

Tökéletes alaprajzzal rendelkezik; minden helyiség külön nyílik, ám lehetőség van a nappalit és az étkezőt egy szárnyas ajtóval egybenyitni, így hatalmas és szellős tér áll rendelkezésre. Az ingatlan biztosítja a család tagjai részére a magánszférát, de igény esetén ideális helyszín társasági összejövetelekhez is. A jelenlegi nagy hálószoba eredetileg két külön ablakos szoba volt, a lakás könnyedén visszaalakítható 1+2 hálószobássá.

A tágas nappaliból nyíló terasz a lakás ékköve. Nyitott ajtó mellett az enteriőr összesimul a kinti természettel, olyan érzés mintha a saját kertünkbe lépnénk ki. Kék ég, szép lombkoronák.. igazán szerencsés adottságok, melyek ritkák ebben az ár szegmesben.

A terasz tökéletes helyszín olvasni, relaxálni de akár baráti beszélgetésekre vagy étkezésekhez is.

A nyílászárók kelet-dél és nyugati irányba is tekintenek így az enteriőr reggeltől estig vidám és napsütötte. Ráadásul a nagyméretű ablakok minden irányban szép zöldfelületre -lombkoronákra néznek. Így az ingatlan kimondottan csendes és nyugodt.

Az ingatlan jó állapotú, ám a tisztasági festés mellett a vizes helyiségeken egy ráncfelvarrás már indokolt lehet.

A csendes és nívós környék ideális infrastruktúrával ellátott, több BKV járat megállója a közelben a belváros gyorsan megközelíthető. De minden szükséges bolt, üzlet illetve szolgáltatás elérhető a környéken. A ház melletti ősfás park pedig minden elképzelhető szabadidős tevékenységet biztosít.

A lakás remek adottságai és piacképes árának köszönhetően várhatóan gyorsan megtalálja új tulajdonosát..

Ne szalaszd el a lehetőséget!

VIDEÓ:

Térkép