Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 180 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Igényes kétszobás lakás parkra nyíló ablakokkal

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210543
Ár: 33.9 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Nagyzugló
Alapterület: 52 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 3
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Nagy Lajos Király útja

A Nagy Lajos Király úton járva, egy remek lakást találva tesszük közhírré: aki szeretne egy zuglói, parkos környezetben fekvő, szép, két szobás lakást korrekt áron, az jó helyen jár!

Az ingatlan, bár a főút felől megközelíthető, de a ház másik felén helyezkedik el; DNY-i tájolású napsütötte, zöldellő parkra nyíló ablakokkal.

Az U alakú épület ablakaink alatt lévő belső parkrészére szinte semmi zaj nem szűrődik be, a jóleső csend és nyugalom garantált, az elhelyezkedés tökéletes.

Nem csak a fekvéssel, hanem a lakás kialakításával is elégedettek lehetünk; 2-3 éve lett gondosan és szakszerűen felújítva.

A ház gépészeti (teljes gáz csőrendszer) felújításához csatlakozva új, nagyméretű radiátorokra szerelt termosztátos rendszer – kondenzációs kazánnal – biztosítja a gazdaságos meleget, nyáron pedig a kiváló Daikin klíma a kánikulában is kellemes hőmérsékletet.

Az újra rakott, felcsiszolt lakkozott parketta, a biztonságos és mutatós bejárati ajtó, a megújult, redőnyös szúnyoghálós műanyag nyílászárók, a lakás egész miliője hangulatával a tulajdonos igényességét, valódi odafigyelését tükrözi. Itt valódi, szemet gyönyörködtető felújításról beszélünk.

Minden helyiség jó méretű: kényelmes, nagy ablakos konyha modern bútorzattal, tágas, kádas fürdőszoba valódi szellőzéssel, hangulatos nappali, és meglepően nagy hálószoba gardróbbal áll a rendelkezésünkre.

A külön WC, egy kis kamra és a lakás körbejárhatósága csak hab a tortán; itt valóban komfortosan lehet lakni.

Persze van pinceszinti tárolónk is, mindjárt kettő, sokat sem kell fizetni, hisz a közös költség 8800 Ft., minden fogyasztásunk mért, a profi fűtési rendszer pedig alacsonyan tartja a téli fűtésszámlát.

A közlekedéssel sincs gond; a 32- es busz, a troli, a villamosok megállói kőhajításnyira vannak, és itt az utcai parkolás is ingyenes.

Szép a kép, amit festettünk, és az ára is korrekt, értékarányos, van mögötte tartalom.

Ha ilyesmire vágyik, jöjjön, győződjön meg róla, hogy valódi jót kínálunk!

Térkép

Címkék

, , , , , , ,