Remek alaprajzú, igényesen felújított lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210806
Ár: 43.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Nagyzugló
Alapterület: 68 m2
Állapot: felújított
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 4
Építés éve: 1955
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Mogyoródi út

Nagyzugló frekventált ám mégis zöldövezeti részén, a Nagy Lajos király útja – Mogyoródi út sarkánál található ez a remek adottságokkal rendelkező, igényes és fiatalos lakás.

Az ingatlan felújítása során egy nívós és korszerű lakás került kialakításra. A felhasznált minőségi alapanyagok tökéletesen harmonizálnak és összességében egy élhető, esztétikus enteriőrt alkotnak. Amely a remek alaprajznak köszönhetően még változatos felhasználást is lehetővé tesz!

A hőszigetelt ablakok tájolása kelettől egészen nyugatig terjed, így a lakás fantasztikusan napsütötte, világos. A nappali és az egyik szoba ablakai az Angol utca felőli parkos részre, a konyha és a második szoba ablakai a Nagy Lajos király útja felé tekintenek.

Az előszobában található, hatalmas tárolókapacitással rendelkező beépített szekrényeknek köszönhetően nem szükséges a szobákba egyéb szekrényt elhelyezni, így a tér szabadon használható.

A lakás újszerű állapotú, egy tisztasági festés után gyakorlatilag egyből költözhető!

A környék frekventáltsága kiváló, több BKV járat (pl. 62/69 villamos) 1 percnyire, de iskola, óvoda, aranyos játszótér és több hangulatos park is a közvetlen közelben található.

Az ingatlan remek befeketés; könnyedén bérbeadható, de kiváló választás irodai, céges vagy szolgáltatói (rendelő, kozmetika stb.) célokra is.

Ár -érték aránya kiváló így várhatóan nem sokáig lesz eladósorban. Ha ilyet keres, érdemes gyorsan reagálni!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , ,