Remek alaprajzú, igényesen felújított lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210806
Ár: 48.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Nagyzugló
Alapterület: 68 m2
Állapot: felújított
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 4
Építés éve: 1955
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Mogyoródi út

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek. Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Nagyzugló frekventált ám mégis zöldövezeti részén, a Nagy Lajos király útja–Mogyoródi út sarkánál található ez a remek adottságokkal rendelkező, igényes és fiatalos lakás.

Az ingatlan felújítása során egy nívós és korszerű lakás került kialakításra. A felhasznált minőségi alapanyagok tökéletesen harmonizálnak és egy élhető, esztétikus enteriőrt alkotnak. Amely a remek alaprajznak köszönhetően még változatos felhasználást is lehetővé tesz!

A felújítás műszakilag is teljes; új elektromos hálózat, biztosítéktábla, felsőkategóriás riasztórendszer.. A nyílt égésterű, nagyon megbízható cirkó pedig alacsony fenntartási költségek mellett varázsol meleget a lakásba. Az ingatlan így gyakorlatilag egyből költözhető!

A hőszigetelt ablakok tájolása kelettől egészen nyugatig terjed, a lakás fantasztikusan napsütötte, világos. A nappali és az egyik szoba ablakai az Angol utca felőli parkos részre, a konyha és a második szoba ablakai a Nagy Lajos király útja felé tekintenek.

Az előszobában található, hatalmas tárolókapacitással rendelkező beépített szekrényeknek köszönhetően nem feltétlenül szükséges a szobákba egyéb szekrényt elhelyezni, így a tér szabadon használható.

A környék frekventáltsága kiváló, több BKV járat (pl. 62/69 villamos) megállója a sarkon; az Örs Vezér tere vagy a Bosnyák tér perc távolság, de a belváros is negyed óra alatt elérhető!

Ezenfelül iskola, óvoda, aranyos játszótér és több hangulatos park is a közvetlen közelben található.

Az ingatlan azonfelül, hogy hangulatos otthonod lehet egyben remek befeketés is; könnyedén bérbeadható lakás, irodai, céges és szolgáltatói (rendelő, kozmetika stb.) célokra is.

Ár -érték aránya kiváló így várhatóan nem sokáig lesz eladósorban…

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , ,