Egyedi hangulatú Padlizsán utcai lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06240705
Ár: 40 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Nagyzugló
Alapterület: 49 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 2
Fűtés: gáz-héra
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1955
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Padlizsán utca

Zugló méltán népszerű részén, a hangulatos Padlizsán utcában található ez a remek adottságokkal rendelkező lakás.

A környék hatalmas fáival, nagy parkjaival igazi felüdülés -mintha nem is a Budapesten lennénk. Mégis a belváros szomszédságában..

Az itteni épületeket még hosszútávra tervezték, amellett, hogy esztétikusak egyben időtállóak is. Lakásunk az egyik ilyen társasház emeletén található.

Az ingatlanba lépve egy remek elosztású, napfényes lakásba érkezünk. Minden helyiség külön, az előszobából nyílik.

A nappaliban sikk franciaerkély köti össze a belteret a környék nagy fáinak lombkoronáival. Ez akár egész nap nyitva lehet, öröm a szemnek. Az ablakok kelet és nyugat felé is tekintenek, így az enteriőr mindig szép világos. Ám a nagy nyári kánikula megkíméli.

A lakás kimondottan jó állapotú, de régiesen berendezett. Indokolt lehet a fűtésrendszer, a konyha és a fürdőszoba felújítása. A korszerű hőszigetelt, több légkamrás, redőnyös ablakok újszerűek és a tömörfa parketta is jó állapotú.

A közös költség felújítási alappal 24.000.-, minden más egyedi mérés alapján.

A házból kilépve minden irányban gyönyörű ősfás parkok fogadják az embert, ide tényleg öröm hazajönni! Minden évszakban remek sétákat lehet tenni, élvezni a természet közelségét és a nyugalmat.

Emellett mégis szinte tökéletesen frekventált, az M2 metró 5 perc séta, de több más BKV járat is a közelben. A belváros éjjel -nappal negyedóra alatt elérhető! Iskolák, óvodák, bölcsi, fitneszterem, nagy Tesco, OBI és még sorolhatnánk..

Így érthető, hogy nem sok eladó lakás van a környéken, mindenki szeret itt élni. Ám ha mégis felbukkan egy, az várhatóan gyorsan eladásra kerül.

Így sajnos könnyű lemaradni róla!

Térkép

Címkék

, , , , , , , ,