Egressy úton remek albérlet, azonnali költözéssel

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200907
Ár: 140 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Nagyzugló
Alapterület: 48 m2
Szobák: 1
Félszobák: 1
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 4
Bútorozás: bútorozatlan
Kilátás: kertre néző
Cím: Egressy út

Zugló zöldövezeti ám mégis frekventált környékén, az Angol utca Egressy úthoz közelebbi részén található ez a remek adottságokkal rendelkező lakás.

A környéken nyugodt, a lakás ablakai a környező ősfás parkra néznek.

A lakás bútorozatlan (kivétel a konyha), így saját ízlésének megfelelően rendezheti be. A szobákban található nagyméretű beépített szekrények egy nagyobb család tárolási igényeit is kielégítik, más szekrény a lakásba nem igazán indokolt.

A lakás tartozékai: berendezett és gépesített konyha, nagyméretű beépített szekrények a szobákban. Mosógépet és hűtőt  a bérlőnek kell hozni.

Az optimális helykihasználásnak köszönhetően a lakás nagyobbnak és tágasabbnak érződik, ráadásul a nagy ablakok és a délnyugati tájolás miatt egész nap fényes és vidám hangulatú.

Az ingatlan teljes felújításon esett át, vezetékek, csövek, nyílászárók.. egyszóval minden új. Önnek csak be kell költöznie!

Az enteriőr ízléses és a pasztell színeknek köszönhetően könnyedén elegáns. Beosztása ideális, a két szoba, a konyha, a fürdőszoba és a mellékhelyiség is külön nyílnak a tágas előszobából.

A rezsi költségek pedig kimondottan alacsonyak!
Szerződéskötéskor a szokásos 1 havi bérleti díj és két havi kaució fizetendő.

A környék amellett, hogy csendes és nyugodt egyben frekventált is. Több BKV járat (éjszakai is) például 1 perc séta, de iskola, óvoda és aranyos játszótér is a közvetlen közelben található. Az Örs Vezér tere pár perc alatt elérhető!

Zugló ezen kiemelt részén ritka lehetőség lakáshoz jutni, ezek rekord gyorsasággal kiadásra kerülnek.

Ne szalassza el a lehetőséget!

VIDEÓ: