Felújított hangulatos otthon ősfás parkra néző erkéllyel

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220102
Ár: 33.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Nagyzugló
Alapterület: 36 m2
Állapot: felújított
Szobák: 1
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1955
Erkély: 2 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Padlizsán utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Nagyzugló legszebb ősfás-parkos részén, a Szervián utcában – szépen karban tartartott téglaház emeletén található ez a hangulatos tehermentes kis garzonlakás.

A szinte már vidékies környék, tágas terekkel, parkokkal és játszóterekkel  biztosítja kikapcsolódást és a nyugalmat. A lakás ablakai és a terasz is egy napsütötte parkra néz,  mindössze a madarak csicsergését és a lombok suhogását lehet hallani. Első osztályú lehetőség egy jó hangulatú kávézásra.

Fentiek mellett persze jelentős hozzáadott érték, hogy a közeli közlekedési csomópontoknak köszönhetően belváros is könnyen megközelíthető, ill. sétatávolságon belül  elérhető a Fogarasi úti Tesco, CBA , szintén a közelben van orvosi rendelő, de iskola, óvoda, egyetem is.

A lakás előnyös térkihasználásnak köszönhetően tágas lakóteret biztosít, mégis minden külön funkciójú helység szeparáltan közelíthető meg.

A 3 éve történt műszaki és esztétikai felújítás során megújultak a burkolatok, valamint az elektromos vezetékek, illetve redőnyös, új műanyag ablakok és terasz ajtó került beépítésre. Ezen kívül az alagsorban található tágas tároló is a lakáshoz tartozik.

A fenntartási költségek kedvezőek; a fűtésről gázkonvektor gondoskodik, az áram és a víz egyedi fogyasztás szerinti fizetendő. A közös költség 7.500 Forint, amely a tartalmazza szemét szállítást, lépcsőház világítást, valamint tartalék képzést.

Ezen a méltán népszerű kiemelt zuglói területen hiánycikknek számít a hasonló paraméterekkel bíró ingatlan, így javasoljuk mielőbb megtekinteni ez különleges, barátságos kis otthont.

Térkép

Címkék

, , , , , , , ,