Szuper alagsori lakás a város szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06231214
Ár: 24.99 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Törökőr
Alapterület: 42 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 1
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: szuterén
Épület szintjei: 3
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Hungária körút

Zugló szuper frekventált részén, közel a Városligethez és számos BKV járathoz található ez a kimondottan bájos hangulatú, félszuterén lakás.

Beosztása ideális, a szoba kimondottan tágas, akár több részre is szekcionálható. Innen egy előszoba és étkező nyílik, majd tovább a konyha és a külön fürdőszoba.

A konyha felőli oldal a hátsó kertre néz és keleti tájolású, a szoba a Hunária Krt. felé néz és dél-nyugati. Így a lakás minden napszakban, gyakorlatilag reggeltől estig világos.

Emellett teljesen csendes is, a körút forgalma egyáltalán nem hallatszik be.

A nyári időszakban kifejezetten kellemes hűvös van a lakásban, télen pedig jól tartja a meleget.

Műszakilag jó állapotú, cirkó kazán és radiátorok felelnek a fűtésért. A burkolatok és szaniterek átlagos állapotúak, egy esztétikai ráncfelvarrás persze indokolt lehet.

A rezsiköltség kimondottan kedvező: kktg 12.600.- a fűtés pedig 6-7.000.- Forint.

A ház saját hátsó kertjébe bármikor kisétálhat és élvezheti a jó időt, ideális olvasni, relaxálni de akár szabadidős tevékenységekhez is. A lakók nem igazán használják, úgyhogy szabad préda! 😉

A környék igazi kozmopolita paradicsom; Városliget 5 perc, BKV járatok (7es busz, 1es villamos, stb.) 1 perc -a belváros pikk-pakk elérhető éjjel és nappal.

Ezen a méltán népszerű zuglói területen nyugodtan mondhatjuk, hogy verhetetlen ár/érték aránnyal bír az ingatlan, így érdemes mielőbb személyesen is megtekinteni.

Amennyiben nem szeretne lemaradni róla!