Újszilváson remek telek eladó!

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06221104
Ár: 16.99 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: telek
Elhelyezkedés: Újszílvás
Telek: 8170 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Villany: telken belül
Víz: telken belül
Gáz: utcában
Csatorna: telken belül
Cím: Alkotmány utca

Eladó Újszilváson az ökofaluban – ahol az országban az egyik legmagasabb a megújuló energia használatának aránya – központi belterületen két lakóövezeti telek egyben, de akár külön is. Az utcafronti részek 18 méter szélesek, a telkek hossza 180, illetve 250 m.

Az egyik telek 4300 m2, ezen található egy utcafronti bontandó vályogház, a másik telek 3870 m2, az ezen levő házat a tulajdonos már elbontotta, nincs vele költség. Ezért a két telek azonos árú, külön vagy együtt is megvehető.

Az ideköltöző vevő számára kifejezetten alkalmas mezőgazdasági hasznosításra, itt akár egy nagyobb ranch is kialakítható. A telkek téglalap alakúak, enyhén lejtenek a lábszomszéd felé az utcától.

Az ingatlanok összközművesek, víz, villany (ipari áram, 380V is), és csatorna is van az utcában, valamint a gázcsonk is a ház előtt, de kívül található.

Előzetes tájékozódás alapján az ingatlan lakásépítés célú hasznosítása is lehetséges. Nagyon jó helyen van a faluban, a két telek egyesítésével újra parcellázható, és szolgalmi út is kialakítható a megközelítésekhez. Várhatóan 7-8 db. 700 m2 körüli építési telek alakítható ki. Ide tartozik, hogy a falusi CSOK még felvehető az esetleges beruházásra.

A falu infrastrukturálisan gyorsan fejlődik, sokat tesz azért, hogy a lakói megmaradjanak, és újak is érkezzenek. Zajlik az ökoprogram a napelemek hasznosítását favorizálva, és zajlanak az egyéb fejlesztések; új tan és sportuszoda, recortanos sportcentrum került átadásra nemrég, és persze iskola, óvoda, sőt minibölcsi is található a faluban.
Az ellátottság is megfelelő; a Coop-on kívül kisboltok, posta, gyógyszertár, bank automata is rendelkezésre áll, a falunak saját háziorvosa van.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nemcsak a valóságban, az ország egyik legnaposabb falujaként, hanem a jövőt nézve is a napos oldalra kerülhetünk, ha itt vásárolunk ingatlant; folyamatos fejlődésnek, korszerűsödő, élhető környezetnek lehetünk részesei.

Ezek közül a legfontosabbak: az ipari park kialakítása, új kerékpár útszakasz létrehozása, az iskola épületenergetikai korszerűsítése, a termelői piac fejlesztése.

Térkép

Címkék

, ,