Vagány, fiatalos örökpanorámás zöldövezeti lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06201203
Ár: 34.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 54 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: távfűtés
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 7
Épület szintjei: 15
Bútorozás: bútorozott
Erkély: 3 m2
Erkély (#2): 3 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: panorámás
Cím: Vezér utca 47.

HIÁNYPÓTLÓ LAKÁS A ZUGLÓI INGATLANPIACON!

Zugló közkedvelt részén az „Arany háromszög” -nél található ez a kivételes adottságokkal rendelkező ingatlan.

A kerület egyik látványossága ez a 15 emeletes épületcsoport (ritkaság, Budapesten csak pár ilyen létezik). Belépve a szép színes mozaikburkolattal és zöld növényekkel díszített lobbiból a 3 lift egyikével gyorsan a hetedik emeletre érkezünk. Minden emelet lépcsőháza saját erkéllyel rendelkezik, ahonnan a vendégek szabadon megcsodálhatják a kilátást.

A lakásba lépve érezni az egyedi atmoszférát, ez nem egy átlagos otthon.

Dél-nyugati tájolásának köszönhetően egész nap világos, napsütötte. A nagyméretű ablakok már az előszobából impozáns látványt nyújtanak, közelebb érve pedig lélegzetállító örökpanorámás kilátás bontakozik ki. Budapest felett akadálytalanul kalandozhat a tekintet egészen a Budai hegyekig. Citadella, vár, tűzijáték.. pazar. A gyönyörű naplementékről nem is beszélve! Mintegy festmény a végtelen kék égbolt vásznán.

A két beépített és fa burkolattal kuckós hangulatúra varázsolt loggia tökéletes helyszín olvasni, relaxálni, néha felpillantani és a város egy újabb érdekes részletét felfedezni ebből a remek perspektívából.

 A lakás alaprajza klasszikus és tökéletesen praktikus. A helyiségek külön nyílnak de igény esetén egybe is nyithatóak így a magánszféra biztosítása mellett a társasági-családi eseményeknek is ideális helyszín.

A külön nagyméretű spejz és külön tároló helyiség igazán praktikus, ezeket a mai ingatlanokban már sajnos nem találjuk meg. A tároló akár gardrób szobának is megállja helyét!

Az ingatlan egyébiránt nemrégen teljes felújításon esett át, a végeredmény egy ízléses, de nem hivalkodó, kimondottan otthonos lakás lett. Most kapott még egy tisztasági festést, így gyakorlatilag egyből költözhető!

A költségekről röviden: kktg. 10.820.-, a fűtés átlagosan: 14.000.-

A házból kilépve egyből Zugló legnívósabb családi házas kertvárosában tehetünk hangulatos sétákat, amely bármely évszakban élmény.

Emellett tökéletes az infrastruktúra is; boltok, patika, sportpályák, közösségi ház az épület mellett közvetlenül, de 5 perc séta és máris itt az IKEA, Sugár, Árkád.. mozi, bowlingpálya és boltok sokasága. A tömegközlekedés pedig a hab a tortán; trolik, buszok, villamosok és hát az M2 metró. A város legtöbb része innen gyorsan megközelíthető.

Ennél kényelmesebb lokalizációt nehéz lenne találni!

Összességében ez egy olyan egyedi adottságú ingatlan amire sokan vágynak de csak keveseknek adatik meg.

Könnyen lemaradhat róla, nem érdemes hezitálni.

VIDEÓ:

Térkép