Minden igényt kielégítő újszerű ház Vecsésen

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200602
Ár: 89.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Vecsés
Alapterület: 270 +45 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 8
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Épület szintjei: 2
Építés éve: 2000
Épület lakás száma: 2
Telek: 1081 m2
Terasz: 20 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző

A 2000 -ben téglából épült  pince – földszint -emelet- padlástér szintekkel rendelkező épület  270 nm -es, és egy 1081 nm – nyi gondosan karbantartott , látványosan térkövezett, gyönyörű, szeparált hátsó kerttel, nagy méretű fűtött medencével rendelkező telken fekszik.

A széles, automata kapun bejutva a kocsibejáróval szemben — ahogy kell — mindjárt két egymás melletti garázsba parkolhatunk úgy, hogy a feljárón még vagy 3 autó is szellősen elfér. A garázsok mellett egy önálló, két éve teljesen újjáépített, 45m2 kis lakás található saját fedett kocsibeállóval, mely lehetővé teszi akár több generációs nagy család együttlakását, akár a kiadásból származó jövedelem termelést is.

A masszív, nagy méretű tégla főépület szigetelt és terméskő burkolattal formálták látványossá. Belépve ugyanazt érezzük mint kint; itt minden jó méretű, bőven van hely mindennek. Látszik; bár húsz éves az épület, de építésekor minőségi anyagokat, burkolatokat használtak, melyek ma is újszerűnek hatnak, és barátságos színeikkel otthonos jó érzést keltenek bennünk.
Balra, a vadonat újjá varázsolt utcafronti nappaliba vonz bennünket a látvány; meleg- barna hívogató parketta, friss színek, hangulat világítások hatnak ránk és tesznek kíváncsivá; vajon milyen a többi rész? A sokaknak szobaméretű közlekedőn áthaladva bekukkantunk a jó nagy és jól felszerelt fürdőbe, majd egy gyönyörű világos esztergált fa burkolatú lépcső feljáró mentén a hatalmas konyha-étkezőben találjuk magunkat. Itt megállapítjuk; körülöttünk semmi sem “műanyag” mindenben van anyag, a míves fa konyhabútortól kezdve a templom ablak méretű lépcsőházi megvilágítón keresztül, és mindez jó ízléssel lett összerakva.

Az emeleten még tovább nő a tágas tér érzetünk. Szép fürdőszoba, 5 hálószoba, nagy közlekedő terek, és mindenek előtt világosság, fény és természetes többnyire minőségi fa anyagok használata jellemző.

Lefelé menet még mindig tetszik az elegáns lépcső egyedi formázása, a kivitelezés minősége.
A kamrába és a borospincébe be sem nézünk, nyugtázzuk, hogy a ház fűtését, melegvizét (250 L es tartály) egy Vaillant kazános központi fűtés rendszer biztosítja a klímával kiegészülve.

A “legény lakás” felé tartva megtudjuk, hogy ez egy a telken lévő, de teljesen különálló, új állapotú kis lakást jelent, amerikai konyhával, nappali -étkezővel, külön fürdő és Wc – vel.

A két oldalt gyönyörű színekben pompázó rózsabokrok és örökzöldek között sétálva érünk a hátsó kertbe, amely az “elvárások “szerinti:

Hatalmas, saját kútról működő öntöző rendszerrel ellátott zöld pázsit közepén egy római lépcsős, fedett 4×10 m-es fűtött medence, az egész keretezve a zöldellő beállt fákkal, díszcserjékkel, oldalt fedett sütögető- pihenőrésszel, mindez szép igényes és átgondolt kialakítással.

Visszatérve a nagy házba még megtudjuk, hogy még közlekedni sem nehéz errefelé; a vonat 5 p- nyire áll meg és fél óra alatt a Nyugatiba visz , a busszal pedig a Köki terminálra mehetünk gyorsan elérve a metrót.

Autónkkal néhány perc a nagy bevásárló központ, ahol egy helyen szinte mindent megvehetünk.

Az összkép — beleértve az árat is — nagyon jó; eljövőben arra gondolunk, ha vevők lennénk akár már szaladnánk is csak le ne késsük ezt a “járatot”.

 

Térkép