Belvárosi stúdiólakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06230505
Ár: 22.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: VII. kerület
Alapterület: 20 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 1
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: földszint
Épület szintjei: 4
Építés éve: ~1890
Bútorozás: bútorozott
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Alsóerdősor utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Kiváló ár-érték arányú ingatlan, tökéletes befektetés!

Remek elhelyezkedéssel, mindenhez közel, mégis csendes és kulturált kis utcában található ez a kiemelkedő ár-érték arányú ingatlan.

Ritka konstelláció, hogy a szép századfordulós épület utcafrontjáról nyílik a bejárata, a lakás az utcáról közvetlenül megközelíthető.

Így nincsenek zajos szomszédok és nem kell senkihez sem alkalmazkodni!

Az ingatlan remekül használja ki a rendelkezésre álló teret, minden egyes m2 ügyesen ki van használva! Az alsó szinten található a konyhás nappali rész és a zuhanyzós fürdőszoba, a masszív tömörfa galéria pedig a hálószoba szerepét tölti be. Alapterülete 20m2 plusz a galéria 16m2.

A lakás besorolása tulajdoni lapon üzlethelyiség, de már évek óta lakásként funkcionál.

Az üvegezett bejárati ajtó s a nagy utcai ablakoknak köszönhetően a lakás fényes és vidám hangulatú. Az enteriőr frissen festve, gyakorlatilag azonnal költözhető. A fürdőszoba igényel némi esztétikai ráncfelvarrást, fugák tisztítása, zuhanytálca csere, stb.

A rezsisköltségek mondanunk sem kell szuper alacsonyak, kktg 5.598.- gáz télen 8-15.000.-

Az építményadó félévenként 21.500.- Forint.

Az ingatlan igazi aduász, tökéletes lakásnak, irodának, üzlethelyiségnek de hosszú vagy rövidtávú bérbeadásra is (Aibnb)!

A környék a kerülettől megszokottan minden szükséges infrastruktúrával bőségesen ellátott. 7es buszvonal a sarkon, Keleti pu. vagy a Blaha Lujza tér 1 megálló, de bevásárlóközpontok és szórakozóhelyek tömkelege is  közelben. A gyönyörű Rózsák tere pedig 1 sarokra.

Ha még a jelenlegi túlárazott piacon kimondottan kedvező vételárát is figyelembe vesszük már látható, hogy remek vételről van szó.

Így sajnos könnyen lemaradhat róla!

Térkép