Elegáns nagypolgári lakás az Almássy térnél

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06240406
Ár: 69.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: VII. kerület
Alapterület: 108 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 3
Fűtés: gáz-konvektor
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 4
Építés éve: ~1890
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: udvari
Cím: Almássy tér

Erzsébetváros ősfás -parkos oázisában, az Almássy téren található ez a hangulatos nagypolgári lakás, gyönyörű századfordulós épületben.

A díszes épület kívül-belül felidézi a kor hangulatát; szép stukkók, kovácsoltvas korlátok, márvány burkolatok..

Lifttel könnyedén felérünk a 2. emeletre, innen pedig röpke séta a folyosó végén található bejárat. Itt megjegyzendő, hogy az ajtó előtti folyosórész használható mintegy teraszként is, kiülni kávézni vagy csak olvasgatni.. legutolsó lakás, ide már csak a tulajdonos jár.

A lakás, éppúgy mint az épület tökéletes nagypolgári eleganciát sugall. Szép míves ajtó és ablaktokok, nagy belmagasság, hatalmas terek.. tökéletes élettér pezsgő társasági életet élő kozmopolitának éppúgy, mint egy nagyobb család számára.

Alaprajza tökéletes, a nagyméretű helyiségek külön megközelíthetőek de akár egybe is nyithatóak!

Az ingatlan 1/1 tulajdonú, tehermentes.

A vizes helyiségek felújítása, parkettacsiszolás és igény esetén a fűtéskorszerűsítés után akár egyből költözhető is. Jelenleg már a fotókon látható, majdnem teljesen kiürített állapotú.

Az enteriőr egész nap csendes, mivel az ablakok a nyugodt belső udvar felé tekintenek.  A konyha felőli oldal délkeleti, a két nagyszoba pedig nyugati tájolásúak. Így napsugarak minden napszakban érik a lakást.

A vastag falak a manapság egyre melegebb nyarak során remekül kint tartják a hőséget, a lakás mikroklímája kimondottan kellemes. Ennek ellenére két nagyteljesítményű klímaberendezés is rendelkezésre áll szükség esetére..

A társasházban kimondottan jó a lakóközösség, nívós -értelmes szomszédok vannak.

A környék igazi városi paradicsom. A házból kilépve (a belvárosra nem jellemzően) a park hatalmas lombkoronái fogadnak. De emellett tökéletesen frekventált is, M2 metró, 4-6 villamos megállója a közelben. Élelmiszerláncok nagy boltjai, iskolák -óvodák és minden elképzelhető infrastruktúra is megtalálható itt.

Az éjszakai élet pezsgő: színházak, bárok, remek éttermek garmadája áll rendelkezésre.

Mindezeken felül, ha a kimondottan kedvező vételárat is figyelembe vesszük már látható, ez a lakás várhatóan nem sokáig lesz eladósorban..

VIDEÓ:

Térkép