Felsőkategóriás sikk lakás a Városliget mellett

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220414
Ár: 67.5 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: VII. kerület
Alapterület: 71 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 4
Épület szintjei: 6
Építés éve: ~1910
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Damjanich utca

A Városliget mellet -az emblematikus Damjanich utcában, gyönyörű polgári épületekkel és hangulatos utcákkal övezve található ez a fiatalosan vagány, teljeskörűen felújított lakás.

A környék nem véletlenül olyan felkapott, egyesíti a belvárosi miliő és a főváros legnagyobb zöldfelületének minden előnyét.

A szép állapotú, századelőn épült polgári épületben két lifttel is feljuthatunk a felsőbb emeletekre. Itt a folyosó végén nyílik a lakás ajtaja, ahonnan a 20. század egyik ikonikus televíziós személyiségének volt otthonába juthatunk.

Az ingatlan a teljesség jegyében került felújításra; csövek, csatornák, elektromos hálózat, központi fűtés kondenzációs kazánnal, extra szigetelt nyílászárók automata redőnnyel és szúnyoghálóval, tömör tölgy svéd padló, kiállás a klímáknak stb. A felhasznált anyagok mind luxus kategória, ez az ingatlan most legalább 20 évig nem igényel figyelmet!

Az alaprajz ötletesen és korszerűen lett kialakítva, az enteriőrt nagy -világos terek jellemzik. Igazi kozmopolita városi otthon, tökéletes helyszín társasági eseményekhez éppúgy mint ahogy meleg kuckó tud lenni egy fárasztó nap végén.

Ezenfelül értékálló befektetés, a környék ingatlanárai minden évben stabilan emelkednek.

Ha megengedhetsz magadnak egy ilyen egyedülálló, karakteres és felsőkategóriás otthont akkor ne habozz sokat.

Remek adottságai révén a piacon kiemelt érdeklődésre tarhat számot, így várhatóan gyorsan eladásra kerül!

Térkép

Címkék

, , , , , ,