Egyedi hangulatú, teraszos lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06221011
Ár: 51.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XV. kerület
Alapterület: 61 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 1
Félszobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 2
Építés éve: 2008
Épület lakás száma: 5
Bútorozás: bútorozott
Terasz: 5.5 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Tompa Mihály utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

A Pólus Centerhez közel, Palota zöldövezeti részén -tégla építésű öt lakásos társasházban található ez a hangulatos lakás.

2008 -ban, 421 nm.-es saroktelken, csendes kis kertvárosi utcában épült a társasház.

A lakásba belépve rögtön látjuk, hogy nem a szokványos négyzet-téglalap alakú terek alkotják az ingatlant, a tervező kicsit mást akart mint a sablon; félköríves konyhai kitekintő, 5-6 szögletű, érdekes tagolású szobák, üvegtégla falrészek, de mindenekelőtt a szellős térérzet.

Tágas, jól élhető, jó elrendezésű otthont látunk, melynek verőfényes, nagy üvegfelületű amerikai konyhás nappalijából jutunk ki a kertre néző félköríves, déli fekvésű erkélyre. A kisebb, dolgozó vagy gyerekszobának alkalmas szoba és a nagyobb, gardróbbal gazdagított hálószoba is D-K-i fekvésű világos helyiség szalagparkettával.

Meglepődünk a dupla ablakos, kádas fürdőszoba tágasságán; körbejárva a lakás nagyobbnak tűnik a tényleges méreténél. Ráadásul hangulata, kellemes miliője is van, amit az egyedi lámpák, a fa mintázatok és az ízléses berendezés nyújt. Ez meg is őrizhető az új tulajdonos számára; igény esetén a berendezés is maradhat egyeztetéssel.

Nem kell félni a fizetendőktől sem: a közös ktsg. 12000. ft. felújítási alappal, a villanyszámla 5000. ft/ hó, és a gáz is a kedvezményes tarifán belüli érték, 10000 ft/ hó átalány jelenleg. Az
ingatlanban kondenzációs kazán fűt és adja a melegvizet, nyáron klíma biztosítja a kellemes közérzetet.

Az elhelyezkedés, a lokáció is kedvező; közel a Pólus, a főútvonalak, a 196-os busszal Újpestre, a 25-sel a Mexikói útra, az ötös busszal pedig a Belvárosba, Budára juthatunk gyorsan, ha nincs autónk. Ha van, itt a parkolás ingyenes, de térítés mellett a fedett beálló a telken belül is megoldható.

Összességében ez egy jó fekvésű, barátságos és egyedi otthon, kiváló ár-érték aránnyal a mai valóságtól elrugaszkodott árú ingatlanok között.

Ahogy mi, úgy más is látni fogja ezt, ezért nem árt mihamarabb megtekinteni!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , ,