Szilas parki erkélyes gyöngyszem

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210717
Ár: 44.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XV. kerület
Alapterület: 56 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 2
Félszobák: 1
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 4
Építés éve: 2005
Terasz: 3.5 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: utcai
Cím: Szilas park

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek. Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Kevesen tudják, hogy a Pólus mellett, parkos, nyugodt környezetben, dús lombú fák árnyékában található ez a Szilas-parki, a kétezres években épült igényes társasház.

A tiszta, rendezett lépcsőházból lifttel jutunk az 1. emeleti bejárathoz, ahol az első meglepetés ér bennünket; lám, dupla ajtó és még hozzá milyen! Kívül egy fehér “nehézsúlyú“ biztonsági ajtó, belülről pedig egy gyönyörű mélybarna beltéri ajtó illeszkedik az enteriőr stílusához. Ami igazán meglepő, az a tágasság érzete; az előtér-konyha-étkező harmonikus egysége nagy és jól használható praktikus teret ad az itt lakók számára.

Elismerően nézegetjük a magas minőségű anyagokat; az elegáns tűzálló tapétát, a látványos, fém díszítésű egyedi ajtókat, a profi és mutatós gépesített konyhát, az ízléses burkolatokat, fa és kő kifinomult összhangját. A falban kialakított, megvilágított kazetták, az egész lakás hangulata finomságról, jó ízlésről tanúskodik, és minőségi komfort érzetet nyújt.

Az esztétikus kialakítás nagyfokú praktikummal párosul; az igazán szép fali kőburkolattal feldobott nappali, a minőségi parkettás szobák, és a jó méretű kádas fürdőszoba egyaránt a központi helyiségből nyílik. Reggeli kávézásunk kedvenc helye lehet a nappaliból nyíló, szépen kialakított, virágos, 3.5m2 erkély.

Az élhető, jól használható kialakítás, a modern otthon egyben gazdaságosságot is hordoz; a korszerű, szabályozható, egyedi mérős házközponti fűtési rendszer biztosítja a baráti fűtés számlát, mely a jól hangzó -felújítási alapot is tartalmazó- 17.000.- Forintos közös költséggel együtt havi átlagban 30.000.- Forint körüli rezsit eredményez.

A kényelmünket szolgálja még és a “ csomagot “ teljessé teszi a lifttel könnyen elérhető, nagyméretű, 3 méter széles teremgarázs hely (3.5M Forint), valamint a 6 m2 burkolt tároló (2.4M Forint) is, melyek önálló helyrajzi számmal rendelkeznek, és a lakással együtt megvásárolandók.

A lokáció, az ingatlan fekvésének rendkívül kedvező volta miatt számtalan, séta távolságra lévő bevásárló helyből választhatunk (Pólus, Tesco, Lidl, stb.) és gyerekeinket ugyancsak sétálva vihetjük a közeli óvodába, iskolába.

A közlekedés hasonlóan gondmentes;

A belváros és Buda felé a 7, 7E, 108, az Örs V. Tér felé a 130, illetve Újpest felé a 96, 196 jelzésű buszok megállói is kőhajításnyira vannak otthonunktól.

Ha Ön jó helyen lévő, kiváló minőségben megvalósított praktikus és gazdaságos otthonra vágyik, melynek az ár-érték aránya is nyerő, akkor nem árt sietni; biztosak vagyunk benne, hogy ez a lakás hamar új gazdára lel!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , ,