Egyedi hangulatú, teraszos polgári lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06230804
Ár: 39.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XVI. kerület
Alapterület: 70 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 1
Építés éve: ~1940
Épület lakás száma: 2
Terasz: 3 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Krenedits Sándor utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Eladó Rákosszentmihály csendes, régi kertvárosi részén egy osztatlan közös tulajdonban álló két lakásos ház br. 75nm., netto 68 nm.-es, nappali + két hálószobás lakása hivatalos használati szerződéssel (közös ktsg. nincs).

A 40’s években épült ház kimondottan kellemes aurával rendelkezik, belépve mintha egy közép amerikai hacienda udvarába érkeznénk.

Homlokzata színes dísztéglákkal rakott, középen a bejárattal, felette míves erkéllyel. A patinás, vaskos, fából készült kapun át egy szellős, boltíves, nagyméretű előtérbe jutunk; ez kiválóan alkalmas kerékpár, motor, vagy akár babakocsi tárolására is, de innen juthatunk fel az ingatlanunk kb. 50 nm.-es száraz, fallal elválasztott padlására is.

A lakáshoz tartozik még szintén kizárólagos használattal egy alattunk lévő, hasznos-hűvös 18 nm -es pince is.

Kellemes látvány, és napi rendszeres pihenésünk helyszíne a lakásajtó előtti, fedett, veranda jellegű, virágokkal tarkított kiülős terasz, mely a napi kávézások helyszíne is.

Belépve a felülvilágító ablakos, dupla ajtószárnyas bejáraton, felettébb barátságos hangulat fogad bennünket; mindenütt míves, szépen megmunkált fa ajtók és ablakok, meleg színű burkolatok otthonosságot sugároznak.

Jó az elrendezés; jobbra a tágas, minőségi konyhabútorral, gáztűzhellyel (villany sütő) felszerelt konyha-étkező, valamint az ablakos-hagyományos igazi éléskamra található. Az étkező rész előtti nagy ablak a kellemes fényviszonyok mellett hangulatos kitekintést nyújt a kertek felé.

Itt jelezzük, hogy nem véletlen a “lakás“ elnevezés: kertrész nem tartozik az ingatlanhoz.

Az előtérből balra indulva egy szépen berendezett nagy nappaliba érkezünk, majd egy boltíves kis közlekedőből tudunk benyitni a két egyforma méretű, kicsivel több, mint 10 nm -es hálószobába, melynek ablakain (és a többi ablakon is) redőny szabályozza a fényviszonyokat.

A vizesblokkot sem felejtjük ki; kényelmes méretű, WC-s fürdőszobánk ablakos, kádas, fregolival felszerelt. A lakás radiátoros cirkó fűtéssel, korszerű kazánnal rendelkezik, a villanyóra 16 Amperes.

Ha bárki megkérdezné, miért jó vétel ez az ingatlan azt felelnénk rá, mert:

– tágas, kényelmes, jó hangulatú lakás minden szükséges kiegészítő helyiséggel: hasznos kamra, hatalmas száraz padlás, hűvös, jól pakolható pince, mindez benne az árban

– kiváló helyen van: buszmegálló, posta, közért, hentes /tényleg minden közel van

– nem utolsó sorban: nagyon kedvező ár, mely reálisan tükrözi a vevőre váró apróbb felújítási munkálatokat

Ha valaki ebben az ár kategóriában élhető, jó méretű lakást keres, itt igazán jó vételt csinálhat!

videó:

Térkép