Colorado luxus hegyi ház hangulat a XVI. kerületben

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210810
Ár: 64.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XVI. kerület
Alapterület: 161 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 4
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 1
Építés éve: 2008
Épület lakás száma: 3
Terasz: 20 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai

A XVI. kerület mindig tartogat meglepetéseket az ingatlanpiacon: íme, most is találtunk egy nagy méretű, egyedi, tetőtér beépítéses ingatlant, mely egyszintes (!), masszív, még a hatvanas években téglából épült öt lakásos társasházban van.

A belső két szintes, főútvonali, József utcához közel eső ingatlant a közös használatú kert felől közelítjük meg; földszinti része az érkező szint egy tágas előtérből, egy mosdós WC -ből  és egy nagyon hasznos tároló helyiségből áll. Az előtérből indul a stabil falépcső a fenti, meghökkentően nagy és igazán jó érzékkel kitalált és megépített lakáshoz. A kétszárnyas ajtón belépve komolyan meglepődünk; a tágas otthonosság érzete szinte sugárzik az elénk táruló, ritkán látott, impozáns méretű nappaliból. A finoman három részre tagolt, de egy légterű nappalit elárasszák fénnyel a tetőtéri Velux ablakok; a jobb oldali gépesített, jó méretű konyhával szemben lett kialakítva a “nagycsaládos” étkező, a középső, pamlagos-heverős rész ideális Tv- nézős vendégfogadós funkciójához harmonikusan illeszkedik a terasz kijáró előtti, fotelos-kandallós olvasó sarok. A lakás nagy értéke a kényelmes 20m2 -es, napernyős, burkolt terasz, melyet a kertben növő dús lombú fák is jótékonyan árnyékolnak.

A szépen megmunkált -a lakás díszéül szolgáló fa gerendákat, a meleg barna színre pácolt burkolatokat bámulva elégedetten kukkantunk be a tágas klímás szobákba, a hangulatos hálóba, a színes-vidám gyerekszobába és a mostanság egyre fontosabbá váló otthoni dolgozó szobába. A fürdő sem okoz csalódást; szép csempe, nagy kád és külön zuhanyzó, és persze fény és világosság mindenütt. Hogy tökéletes legyen a komfort érzetünk elégedetten nyugtázzuk a gardrób helyiséget, a külön WC -t és a lakás fűtését biztosító cirkó kazánnak is helyt adó emeleti kamra-tároló helyiséget. Itt valóban minden szükséges helyiség megvan és az elrendezés is rendben, mi sem találhattuk volna ki jobban. A lakás alapterülete: nettó 161 bruttó 126m2, a tulajdoni lapon pedig 131m2 szerepel.

A lakás a józan racionalitás és a jó ízlés finom elegye egy olyan egységes stílusban, ami időtálló.

A kedvező K-NY -i tájolás miatt délelőtt a kert felőli teljes nappali-étkező oldal verőfényes és napsütötte, délután pedig az utca felöli helyiségek, a konyha, fürdő, szobák úsznak fényárban a nagy méretű álló ablakok miatt.

A közlekedésre és az ellátottságra sem lehet egy szavunk sem; a buszmegállók kőhajításnyira találhatók, az Őrs Vezér tér autóval és busszal 5-8 perc, és a pékségtől a hentestől a patikától a közértekig minden pár percnyi sétával elérhető.

Ha valaki a kertvárosban szeretne élni, és valami egyedire, a szokványos kocka lakásoktól eltérőre vágyik -ami közel van mindenhez jó közlekedés mellett, akkor érdemes megnéznie ezt a lakást; lehet, hogy Önt is rabul ejti.

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , ,