Prémium újépítésű családi ház Árpádföld szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220507
Ár: 200 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - ikerház
Elhelyezkedés: XVI. kerület
Alapterület: 200 m2
Állapot: újépítésű
Szobák: 5
Fűtés: hőszivattyú
Komfort: duplakomfortos
Épület szintjei: 2
Építés éve: 2022
Terasz: 16 m2
Terasz (#3): 7 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: panorámás

Árpádföld kiemelt részén 2022 őszén kerül átadásra ez az egyedülálló, nagy terekkel, tökéletes lokalizációval és felsőkategóriás műszaki tartalommal épülő ikerház fél.

A téglalap alakú saroktelken hosszában elhelyezett épület 2 része jól elkülönül egymástól, a két ingatlannak nincsen közös fala, csak a garázsok mentén érintkeznek.

A szóban forgó, D-Ny-i fekvésű körbe napozott ingatlan 400m2 telken helyezkedik el. A lakás kétszintes, Leier téglából épült, 15 cm szigeteléssel és Dryvit vakolattal, ahol a belmagasság 280-290 cm, és ez igaz a teljes emeletre is; nincsenek ferde falak, a fenti szobák is teljes magasságúak és értékűek. Alul 16m2 -es terasz szolgálja a kényelmet, felül pedig egy budai hegyekre panorámás, 7m2 -es erkély teszi kellemessé az esti pihenést.

A lakás teljes alapterülete 200m2 – az erkélyeket felesben számolva – és az alábbi helyiségekből áll: földszint: előtér, közlekedő, fürdő-wc, nappali-konyha-étkező, speiz, tároló, garázs, terasz
emelet: közlekedő, 4 db szoba, fürdőszoba-wc, erkély

A szerkezet sávalapra épült, a födémek monolit vasbeton lemezből készültek, a nyeregtető cserépfedéses. A nyílászárók három rétegű üvegből készült hőszigetelt szerkezetek.
A ház korszerű, környezetkímélő és gazdaságos gépészettel lett tervezve; a fűtést levegő-víz rendszerű hőszivattyú biztosítja, minden helyiségben padló felület fűtés kerül megvalósításra, a megfelelő hűtést pedig összesen öt db beltéri klímaegység garantálja.
A burkolatok, szaniterek és ajtók egy adott értékhatárig benne foglaltatnak az árban és kiválaszthatóak.
Értékhatárok: belső ajtó: 70 000. ft./db, hidegburkolat, csempék: 6000.ft./nm., melegburkolat: 4000.ft./nm.

Természetesen drágább, extra anyagok, ajtók, burkolatok felhasználása is lehetséges a felár megfizetése mellett.

Egy épített kandalló is benne van az árban 600 000. Ft. értékben, valamint az összes ablakot érintő árnyékolás, mely motoros mozgatású, hőszigetelt alumínium redőnyöket jelent.
Az épített kert automata öntözőrendszert és kerti csapot is tartalmaz.

Összességében tehát egy tágas, világos, modern, új építésű ingatlan az ajánlat, mely kiváló lokációban, a csend és nyugalom övezetében található és új tulajdonosa számára szeptember végén költözhető.

Fizetési feltételek: szerződéskötésekor a készültségi állapotnak megfelelő 50%, teljes kifizetés csak az ingatlan kulcsrakész állapotának elérésekor.

Térkép

Címkék

, , , , ,