Naplás tó mellett újépítésű sorházi lakások

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06230302
Ár: 107.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - sorház
Elhelyezkedés: XVII. kerület
Alapterület: 116 m2
Szobák: 4
Fűtés: hőszivattyú
Komfort: duplakomfortos
Telek: 299 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Naplás út

SZŐLŐLIGET LEGKEDVEZŐBB ÁRÁN!

A XVI. és a XVII. kerület találkozásánál, a Naplás tó természetvédelmi területe melletti új fejlesztésű, vadonatúj közművekkel, infrastruktúrával ellátott kertvárosias jellegű városrészen eladó egy három lakásos sorház 126nm 116nm és 126nm -nyi hasznos alapterülettel bíró lakása, melyek mindegyikéhez önálló 16nm garázs, kényelmes 16nm méretű terasz, valamint fedett belépő és 26nm emeleti erkély is tartozik.

A nagy iramban épülő zöldövezeti városrészben helyet kap egy egészségügyi centrum mellett bölcsőde, óvoda, és a terület éke, egy központi helyen lévő, majdan parkkal körülvett szökőkutas dísztó étteremmel, apartman házzal és üzletekkel.

Az eladó ingatlanok frontrészéről rálátni az enyhén lejtő széles út mentén a már működő szökőkútra; az elhelyezkedés kiváló, a terület fekvése, tájolása kedvező lehetőséget kínál az esztétikus, gazdaságos és energiatudatos épitészeti- műszaki megoldásoknak.

Az ingatlan jelenleg szerkezetkész közeli állapotban van, a zárófödém betonozása zajlik.

Az ingatlanok főbb műszaki jellemzői:

– A szerkezet vasalt sávalapra épült, 30 cm Porotherm tartófalakkal, 10 cm válaszfalakkal, monolit vasbeton födémekkel. A lapostető víz és hőszigetelést kap.

– A külső falakra 10 cm hőszigetelés mellett színezett dryvit réteg, valamint kőhatású homlokzati burkoló lap kerül.

– A lakások fűtése és melegvíz ellátása környezetbarát és gazdaságos levegő-víz rendszerű 6 KWh-s hőszivattyúval történik padlófűtés mellett, a hűtést fan-coil berendezések biztosítják. Opcionálisan napelemes rendszer is telepíthető, így közel nulla energia igényű lesz az épület.

– A burkolatok és szaniterek a jelzett értékhatárokig benne vannak az árban, de természetesen egyéni kívánságok alapján drágább anyagok felhasználása is lehetséges, a különbözet megfizetése mellett.

– Fontosabb értékhatárok: kőburkolatok: 4500.Ft./nm, laminált parketta: 3000.ft/nm., szaniterek: 25 000.Ft/ db.

Mindegyik ingatlan saját gépkocsi beállóval, és kizárólagos használatú hátsó kerttel rendelkezik, a szélső lakások oldalkerttel is. A társasház alapítás után az egyes ingatlanok önálló helyrajzi számot is kapnak.

A telekrészek szilárd (és vagy) zöld kerítéssel vannak elválasztva, átadásra alap tereprendezéssel kerülnek, parkosítás nélkül.

Az A/1. számú lakás telekrésze 573nm, az A/2-é 325nm és az A/3.-é pedig 513nm.

A lakások árai:

– A/1: 118 900 000. Ft. ( 126.09nm)

– A/2: 104 900 000.Ft. ( 116.17nm)

– A/.Ft. ( 125.92nm)

Az ingatlanok még elérhetők elővásárlási, egymillió Ft./nm alatti áron, és az idén mėg a kedvezményes lakástámogatások és hitelek, az 5%-os Áfa és az illeték kedvezmény is kedvezőbbé teheti a vételt. Ha a jelenlegi, az építés szempontjából ideális időpontban vásárol, szinte minden kívánságát teljesíteni tudjuk; a szerkezetkész állapottól teljesen a saját képére formálhatja a lakást!

Nem álom, hanem valóság, hogy 2023. tavaszára egy zöldellő, kertvárosias környezetben lévő, korszerű modern ingatlanba költözhet. Csak telefonálnia kell, részletes információkkal és szakmai tanácsokkal is rendelkezésére állunk!

Térkép