Nagy teraszos lakás ritkaság

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06240414
Ár: 36 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XVII. kerület
Alapterület: 51 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 1
Félszobák: 1
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 4
Építés éve: 1965
Terasz: 7 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Földműves utca

Rákoskeresztúr szívében, mégis csendes zöldövezeti környéken található ez a remek adottságokkal rendelkező, nagy teraszos lakás.

A 60’s évek körül épült társasház sok szempontból tiszteletet érdemel, mai épületeket megszégyenítő tervezési munka jellemzi. Figyelemre méltó, milyen kellemes, élhető terek kerültek kialakításra…

A lakások fényárban úsznak a hatalmas, egész falat betöltő ablakfelületeknek köszönhetően. És a hab a tortán az épületen lépcsőzetesen kialakított, nagy teraszok!

A ház akkoriban biztosan futurisztikusnak számított, de mai szemmel nézve is ötletes, esztétikus és vagány.

Lakásunk alaprajza tökéletes, a helyiségek az előszobából külön nyílnak. Ráadásul a hatalmas ablakok minden égtáj felé tekintenek, így a belső tér reggeltől estig napsütötte.

Az ingatlan a vizes helyiségek felújítása és a nyílászárók cseréjét követően egy minden szempontból tökéletes és valóban egyedi otthonod lehet!

Már előre borítékolhatod barátaid, családod elismerő bókjait!

És ez nem minden, a fűtésről a ház saját kazánja gondoskodik, így a lakásban nincsen szénmonoxid veszély. Másrészről a felújítás sokkal olcsóbb úgy, hogy a fűtésre nem kell költeni!

Plusz egyből a bejárati ajtó mellett nyílik a szomszéddal közös, 8m2 szuper tároló! -nem kell a pincébe zarándokolni, mint a legtöbb házban

A fenntartási költségek kedvezőek, kktg. 9.700.- fűtés télen 3-10.000.- minden más egyedi mérés alapján.

A környék tényleg a kerület legjava. A szép ősfás, parkos kis utcákat elhagyva a központ 3-4 perc séta, ahol szó szerint minden elérhető (BKV járatok, iskola, óvoda, bevásárlóközpont, stb.)

És mindezen felül ha még a kimondottan baráti vételárat is figyelembe veszed már látható, ez egy olyan ajánlat, ami várhatóan nem sokáig lesz elérhető.

Ne maradj le róla!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , ,