Fiatalos, hangulatos lakás a Gyömrői úton

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06221202
Ár: 28.5 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XVIII. kerület
Alapterület: 33 m2
Szobák: 1
Fűtés: elektromos
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 2
Épület lakás száma: 3
Erkély: 5 m2
Parkolás: telken parkoló
Cím: Gyömrői út

A XVIII. kerületi Gyömrői úton, egy mindössze 3 lakásos, tégla építésű társasház emeletén található ez a fiatalos hangulatú, napsütötte lakás.

A szigetelt épületben szárazak a nemrég barátságosra festett, máshol tapétázott falak.

A szoba- konyhás kis lakás valós méreténél jóval tágasabbnak érződik. Az enteriőr pedig ízléses és hangulatos; szinte új a meleg színű szalagparketta burkolat, a tip-top konyharész jól használható és elég nagy ahhoz, hogy étkezőként is használni tudjuk. A szoba kényelmes, barátságos hangulatú és világos. Az új -jó hő és hangszigetelésű méretes délnyugati tájolású ablak biztosít remek fényviszonyokat és egyben hatékonyan zárja ki a Gyömrői út hangjait.

A fürdőszoba zuhanyozós, mosdóval, wc-vel és villanybojlerrel, ami kedvezményes éjszakai áramról üzemel. A lakás felújításánál a fűtés is megújult; korszerű, vezérelhető elektromos fűtőtestek adják a meleget.

Mivel a lakás ajtaja az utolsó a folyosón, ezt a részt más nem is használja, így jó időben ez a folyosó rész kiülős kis erkély funkciót is ellát. Nagy pozitívum továbbá a zárt kapus kocsibeállási lehetőség akár két autóval is!

Ha jól belegondolunk, ez egy igazi életszerű ajánlat, annak valós kettősségével, ahol egyrészt a főútvonali elhelyezkedés igényel elfogadást; cserébe a vártnál jobb, szimpatikusabb, élhetőbb maga az ingatlan. És aki manapság két lábbal jár a földön, reálisan felmérve a lehetőségeit, az bizonyára értékelni fogja a lakás tagadhatatlan erényeit és a jó ár- érték arányát. Bármily meglepő is ezt a mai, irreálisan túlárazott piacon kijelenteni.

Aki eljön, megnézi, az meggyőződhet róla, hogy nem túloztunk.

Térkép