Névtelen-4 másolat

Szabadi Péter

Zugló, Budapest talán legkedveltebb kerülete, nem véletlenül.

Olvasztótégelye mindazon előnyöknek amit egy fővárosi lakos csak kívánhat. Hatalmas zöld felületek, nyugodt kertvárosok, szép épületek, kiforrott infrastruktúra. És mindezek mellett frekventált, a belváros közvetlen közelében!

Éppen ezért én kizárólag zuglói ingatlanokra specializálódtam, ez a szakterületem. Én itt szeretek élni és a Zuglói Ingatlan Centrum alapítójaként nagyon szívesen segítek Önnek is, hogy megtalálja álmai otthonát, amire mindig is vágyott!

DSC06402

Bernáth Adrienn

A Zuglói Ingatlan Centrum munkatársaként olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden nap azt csinálhatom amit szeretek. Változatos, sokszor gyönyörű ingatlanokat látok, érdekes és kedves emberekkel foglalkozom és ami a legjobb; segíthetek nekik céljaik elérésében. 

Mindent megteszek, hogy Önnek is segítsek, akár ingatlana értékesítésről vagy új otthonának megtalálásáról van szó!

andrás

Juhász András

A Zuglói Ingatlan Centrum munkatársaként fő célom, hogy az Ön ingatlana a lehető leghamarabb és a legmagasabb vételáron értékesítve legyen. Ezen dolgozom a hét minden napján, reggeltől késő estig, amíg célt nem érünk!

gábor

Kamenyiczky Gábor

Első lakásvásárlásom a Zuglói Ingatlan Centrum segítségével bonyolítottam. Sales területen dolgozóként nagyon megtetszett a barátságos légkörben a profi ügyintézés hatékonysága. A csapat tagjaként küldetésemnek tekintem, hogy partnereink is ugyanebben az élményben részesüljenek és céljaik teljesítéséhez a legmagasabb fokú szakmai és emberi támogatást nyújtsam.

Mark2

Kovácsik Márk

A Zuglói Ingatlan Centrum kiemelt ügyfeleivel foglalkozom. Célom a professzionális értékesítés, ahol mind az eladó mind a vevő kölcsönösen elégedett. Megbízóink válláról átvéve a feladatot széles eszköztárammal kísérem végig a folyamatot; mindeközben biztonságos, kiszámítható és nyugodt légkört teremtve ügyfeleink részére!

logó (1)

Gallovits László

Szeretem azt az érzést, amikor segíteni tudok valakinek a legnagyobb értékű tulajdonának eladásában, vételében, bérbeadásában. A sikerdíj a munkám eredménye, nem pedig a célja.

Macika (1)

Maci

Maci cica hivatalosan a ZIC kabala állata, de valójában alapító tag, csendestárs és a felügyelő bizottság elnöke. Rajta tartja mancsát a cég mindennapi ügyein, fő célja, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek. Emellett mindenkihez van egy kedves nyávogása, bár simogatni csak szélsőséges esetben hagyja magát…