Névtelen-4 másolat

Szabadi Péter

Zugló, Budapest talán legkedveltebb kerülete, nem véletlenül.

Olvasztótégelye mindazon előnyöknek amit egy fővárosi lakos csak kívánhat. Hatalmas zöld felületek, nyugodt kertvárosok, szép épületek, kiforrott infrastruktúra. És mindezek mellett frekventált, a belváros közvetlen közelében!

Éppen ezért én kizárólag zuglói ingatlanokra specializálódtam, ez a szakterületem. Én itt szeretek élni és a Zuglói Ingatlan Centrum alapítójaként nagyon szívesen segítek Önnek is, hogy megtalálja álmai otthonát, amire mindig is vágyott!

adri

Bernáth Adrienn

A Zuglói Ingatlan Centrum munkatársaként olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden nap azt csinálhatom amit szeretek. Változatos, sokszor gyönyörű ingatlanokat látok, érdekes és a legtöbbször kedves emberekkel foglalkozom és ami a kedvencem, segítek nekik céljaik elérésében.

Ars poétikám, hogy minden ember alapvető célja, hogy másokon segítsen. Ha ez a momentum mindannyiunk életében legalább egy kis szerepet kapna, véleményem szerint világunk gyorsan egy szép, élhető és boldog hellyé változna.

Mindent megteszek, hogy Önnek is segítsek, akár ingatlana értékesítésről vagy új otthonának megtalálásáról van szó!

Zuglón belül minden szerénység nélkül szakértőnek számítunk, méltán számíthat segítségünkre!

DSC09450

Juhász András

A Zuglói Ingatlan Centrum értékesítési vezetőjeként fő célom, hogy az Ön ingatlana a lehető leghamarabb és a legmagasabb vételáron értékesítve legyen. Ezen dolgozom a hét minden napján, reggeltől késő estig, amíg célt nem érünk!