Névtelen-4 másolat

Szabadi Péter

Zugló, Budapest talán legkedveltebb kerülete, nem véletlenül.

Olvasztótégelye mindazon előnyöknek amit egy fővárosi lakos csak kívánhat. Hatalmas zöld felületek, nyugodt kertvárosok, szép épületek, kiforrott infrastruktúra. És mindezek mellett frekventált, a belváros közvetlen közelében!

Éppen ezért én kizárólag zuglói ingatlanokra specializálódtam, ez a szakterületem. Én itt szeretek élni és a Zuglói Ingatlan Centrum alapítójaként nagyon szívesen segítek Önnek is, hogy megtalálja álmai otthonát, amire mindig is vágyott!

DSC06402

Bernáth Adrienn

A Zuglói Ingatlan Centrum munkatársaként olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden nap azt csinálhatom amit szeretek. Változatos, sokszor gyönyörű ingatlanokat látok, érdekes és kedves emberekkel foglalkozom és ami a legjobb; segíthetek nekik céljaik elérésében. 

Mindent megteszek, hogy Önnek is segítsek, akár ingatlana értékesítésről vagy új otthonának megtalálásáról van szó!

DSC09450

Juhász András

A Zuglói Ingatlan Centrum munkatársaként fő célom, hogy az Ön ingatlana a lehető leghamarabb és a legmagasabb vételáron értékesítve legyen. Ezen dolgozom a hét minden napján, reggeltől késő estig, amíg célt nem érünk!

Image00006

Kamenyiczky Gábor

Első lakásvásárlásom a Zuglói Ingatlan Centrum segítségével bonyolítottam. Sales területen dolgozóként nagyon megtetszett a barátságos légkörben a profi ügyintézés hatékonysága. A csapat tagjaként küldetésemnek tekintem, hogy partnereink is ugyanebben az élményben részesüljenek és lakáscéljaik teljesítéshez a legmagasabb fokú szakmai és emberi támogatást nyújtsam.

Macika (1)

Maci

Maci cica hivatalosan a ZIC kabala állata, de valójában alapító tag, csendestárs és a felügyelő bizottság elnöke. Rajta tartja mancsát a cég mindennapi ügyein, fő célja, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek. Emellett mindenkihez van egy kedves nyávogása, bár simogatni csak szélsőséges esetben hagyja magát…