Névtelen-4 másolat

Szabadi Péter -tulajdonos

Zugló, Budapest talán legkedveltebb kerülete, nem véletlenül.

Olvasztótégelye mindazon előnyöknek amit egy fővárosi lakos csak kívánhat. Hatalmas zöld felületek, nyugodt kertvárosok, szép épületek, kiforrott infrastruktúra. És mindezek mellett frekventált, a belváros közvetlen közelében!

Éppen ezért én kizárólag zuglói ingatlanokra specializálódtam, ez a szakterületem. Én itt szeretek élni és a Zuglói Ingatlan Centrum alapítójaként nagyon szívesen segítek Önnek is, hogy megtalálja álmai otthonát, amire mindig is vágyott!

DSC06402

Bernáth Adrienn

A Zuglói Ingatlan Centrum munkatársaként olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden nap azt csinálhatom amit szeretek. Változatos, sokszor gyönyörű ingatlanokat látok, érdekes és kedves emberekkel foglalkozom és ami a legjobb; segíthetek nekik céljaik elérésében. 

Mindent megteszek, hogy Önnek is segítsek, akár ingatlana értékesítésről vagy új otthonának megtalálásáról van szó!

andrás

Juhász András

A Zuglói Ingatlan Centrum munkatársaként fő célom, hogy az Ön ingatlana a lehető leghamarabb és a legmagasabb vételáron értékesítve legyen. Ezen dolgozom a hét minden napján, reggeltől késő estig, amíg célt nem érünk!

gábor

Kamenyiczky Gábor

Első lakásvásárlásom a Zuglói Ingatlan Centrum segítségével bonyolítottam. Sales területen dolgozóként nagyon megtetszett a barátságos légkörben a profi ügyintézés hatékonysága. A csapat tagjaként küldetésemnek tekintem, hogy partnereink is ugyanebben az élményben részesüljenek és céljaik teljesítéséhez a legmagasabb fokú szakmai és emberi támogatást nyújtsam.

Mark2

Kovácsik Márk

A Zuglói Ingatlan Centrum kiemelt ügyfeleivel foglalkozom. Célom a professzionális értékesítés, ahol mind az eladó mind a vevő kölcsönösen elégedett. Megbízóink válláról átvéve a feladatot széles eszköztárammal kísérem végig a folyamatot; mindeközben biztonságos, kiszámítható és nyugodt légkört teremtve ügyfeleink részére!

Image00002

Bánfalvi Hortenzia

A Zuglói Ingatlan Centrum csapatához, mint elkötelezett Zuglói lokálpatrióta és okleveles lakberendező azért csatlakoztam, hogy erősítsem kreatív területen is.
Annak érdekében, hogy a ránk bízott ingatlant akár 50 százalékkal gyorsabban és a lehető legmagasabb áron értékesítsük, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleiknek. Amely kiterjed akár az ingatlan felkészítésére (Home Staging) vagy felújítására,  lakberendezési tanácsadással is karöltve!

Macika (1)

Maci

Maci cica hivatalosan a ZIC kabala állata, de valójában alapító tag, csendestárs és a felügyelő bizottság elnöke. Rajta tartja mancsát a cég mindennapi ügyein, fő célja, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek. Emellett mindenkihez van egy kedves nyávogása, bár simogatni csak szélsőséges esetben hagyja magát…