Vélemények a Zuglói Ingatlan Centrumról

 

Szeretném megköszönni a munkátokat, igazán kellemes volt az együttműködés :)

Tényleg levettél a vállamról minden terhet, ami egy lakás eladásával jár, és végülis sikeresen, viszonylag hamar össze is jött az üzlet. Köszönöm még egyszer!

V. Nóra

A ZIC munkatársaival nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Az általunk ismert ingatlanközvetítők közül kiemelkednek hatékonyságukkal, empátiájukkal, elfogulatlanságukkal és azzal, hogy csak a lényeges dolgokkal foglalkoznak ködösítés helyett. Biztos vagyok benne, hogy segítségük nélkül sokkal nehezebben zajlott volna le az adásvétel. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájukkal, amit másnak is jó szívvel ajánlunk.

 

Szerintem nagyon jól értetek ahhoz, amit csináltok és azt kívánom, hogy minél több elégedett ügyfeletek legyen! :)

 

Üdv,

 

Zsolt

Dr. Pándi Zsolt

Nagyon köszönjük a profi munkátokat! Már több, mint egy hete foglalkoztunk a lakáskiadással eredménytelenül, de az utolsó pillanatban jutottatok eszünkbe és annyira jó, hogy veletek dolgozhattunk. A segítségetekkel mindössze 2 napba telt, hogy megbízható bérlőt találjunk. Ajánllak másnak is, ha szüksége van gyors és rugalmas együttműködésre.

Üdv,

Szilvi

Halmai Szilvia

Kedves Adrienn és Péter!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Nektek amiért ilyen gyorsan és gördülékenyen eladtátok lakásomat! Nagyon sok rossz tapasztalatom volt sajnos az ingatlanközvetítőkkel, de Ti voltatok az üdítő kivétel :) Csak komoly vevőket hoztatok, ügyesen kezeltétek a kifogásokat, egyszóval egy profi csapatmunkát láthattam. Valamint számos extra segítséget is kaptam tőletek, az új lakásom felújításánál, a problémás albérlőm kezelésénél, jogi tanácsadás..

Egyszóval nagyon-nagyon elégedett vagyok veletek és mindenkinek nagyon jó szívvel fogom ajánlani a Zuglói Ingatlan Centrumot!

Köszönöm szépen!

Üdvözlettel,

Zita

 

Bátonyi Zita