Egyedi zuglói ingatlan komplexum

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06211225
Ár: 450 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ipari
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 700 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 12
Félszobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Telek: 1063 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Thököly út

Herminamezőn -Zugló talán legnívósabb negyedében található ez az 1063m2, a környéken hatalmasnak és egyedinek számtó telek. Elhelyezkedése ideális, ugyanis két bejáraton is megközelíthető; a frekventált Thököly út felől, valamint a mögötte párhuzamosan húzódó csendes mellékutcából is.

A telken két különálló ingatlan található, egy 450 m2 alapterületű, luxus adottságokkal rendelkező családi ház és egy 250 m2 területű épület.

  1. a 450 m2 házról:

A 20’s években épült, de 1995 -ben teljeskörűen fel lett újítva. Állapota jelenleg jó, de egy esztétikai ráncfelvarrás már indokolt lehet.

Hatalmas belső terek jellemzik és jól átgondolt, praktikus alaprajz. Mivel eddig cég székhelyként is szolgált, a földszinten jelenleg raktár és munkaállomásként kialakított egybefüggő terület húzódik, külön vizes helyiségekkel, irodával, öltözővel stb. Az emelet töltötte be a magán rezidenciát, ami gyakorlatilag a képeken látható ízléses otthon. Az ember ide belépve egyből érzi a különleges -az igazi luxus ingatlanokra jellemző atmoszférát. Rengeteg ügyesen és igényesen kialakított részlet; az amerikai konyhás nappali hatalmas üvegfelületei, az infraszaunás fürdőszoba, a nagy teraszok, de még a nappali remek akusztikája is azt sugallja mintha egy filmben lennénk..

A ház műszakilag update, a központi gázkazán hatékonyan működik, a szigetelés, a tető és a nyílászárók is megfelelőek. A belső teret az új tulajdonos pedig igényeinek és ízlésének megfelelően alakíthatja át akár. Kettő vagy több generációs komplexum is megoldható, az alsó szinten két nagy lakás is kényelmesen kialakítható. Vagy maradhat a cég/otthon felállás.

A rusztikus térkővel kirakott telken az autóbeállókon kívül megtalálható még egy fatüzelésű kemencével és minden elképzelhető funkcióval -plusz nagy étkezővel felszerelt nyári konyha is. Itt a család és a barátok elképesztő szabadidős összejöveteleket tarthatnak, tökéletes a nagybirtoki vidéki hangulat.

      2. a  250 m2 területű ház:

1997 -ben épült két szintes épület, 150 m2 lakóterület /100 m2 alagsor.

Nagy, egybefüggő belső terek jellemzik, mivel egészen a közelmúltig cégközpontként, nagykereskedelmi üzletként és raktárként is funkcionált. Elhelyezkedéséből adódóan erre a célra továbbra is tökéletes, ha új tulajdonosának ez megfelel. De ezen felül változatosan felhasználható, akár két külön lakás is kialakítható belőle, vagy az alagsor és földszint céges célokra, az emelet pedig lakásként..

Korának megfelelő, összességében jó állapotú ingatlan. Műszakilag nem feltétlenül igényel felújítást, a gázkazán alapú fűtésrendszer, a hőszigetelt nyílászárók és a tető is megfelelőek és kifogástalanul funkcionálnak. Említésre méltó az épületen belül kialakított teherlift, amely nagyobb mennyiségű/súlyú áru mozgatására alkalmas.

A belső tér -mivel várhatóan amúgy is újra lesz gondolva- így már az Ön ízlésének megfelelően lehet kialakítva.

A két ingatlan külön-külön is megvásárolható, de együtt lehet teljes potenciáljukat kiaknázni.

Felhasználási módok, a teljesség igénye nélkül:

– minimum 5 nagy vagy több kisebb lakás létrehozható, melyek külön-külön értékesíthetőek,

– kialakítható hotel, panzió vagy egyéb szállásadási szolgáltatás,

– reprezentatív cégközpont vagy szinte bármely szolgáltatás helyszínének is tökéletes választás

A házak körül 6 fedett autóbeálló áll rendelkezésre, de összességében 10-12 autó parkolása megoldható.

A város szívében, közel a Városligethez és minden elképzelhető infrastruktúrához -mégis csendes zöldövezeti környezetben egy ilyen ingatlan igazi adu ász.

Mint ilyen kuriózum és várhatóan nem sokáig lesz a piacon.

Önön múlik él -e a lehetőséggel!

Térkép

Címkék

, , , , , , , , ,