A tökéletes családi ház

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220629
Ár: 99.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - ikerház
Elhelyezkedés: XVII. kerület
Alapterület: 110 m2
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Épület szintjei: 2
Építés éve: 2000
Telek: 200 m2
Terasz: 4.5 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Naplás tónál

A Naplás tó természetvédelmi területének közelében Rákoscsabán, csendes nyugodt, zöldövezeti környezetben vált eladóvá ez a 2000 előtt téglából épült, szigetelt, 110 m2 hasznos alapterületű, tip-topra felújított ikerház, 150 m2-nyi kerttel, melynek éke egy fixen beépített, 3 m átmérőjű vízforgatós medence, a gyönyörű, beállt növényzet mellett.

A tisztán látás érdekében soroljuk, hogy mi minden hasznos és jó dolog alkotja e nagy műgonddal, szakértelemmel és kiváló ízléssel felújított ingatlant;
– a földszint 70 m2, a nappali konyha-étkező mellett fürdőszoba és kamra található itt, a részben tetőtéri emelet br. 48 m2, netto 40 m2. Tágas előtér, három hálószoba és egy fürdőszoba lett itt kialakítva.

– a télikert- szerű modern szélfogó 5 m2, a motoros kapun át megközelíthető, részben fedett kocsibeálló 15 m2, mögötte az aknás garázs 28 m2, mely felett egy majdnem ugyanakkora tároló található.
– a mindig oly fontos hűvös ( boros ) pince 20 m2 alapterületű, és belülről közelíthető meg, az emeleti fedett erkély pedig 4,5 m2-es.
– a bónusz, ami a házhoz jár; még egy tetőtéri, 13-14 m2-es szoba kialakításának lehetősége, ehhez a tér és a vasbeton födém adott.

Az említett felújítás négy éve történt, és valódi felújítást értünk alatta; a teljes elektromos hálózat újra lett építve, a burkolatok, szaniterek cserélve lettek, a gépészet megújult; az új fűtési rendszer kombi-turbós kazánnal vezérelt padlófűtést, az emeleten stílusos, elegáns radiátorokat jelent, a jó klímát Gree típusú légkondi biztosítja, és persze az új, korszerű nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval is fel vannak szerelve.

Belépve, már a szélfogónál látjuk a minőséget: minden, ami a szemünk elé tárul, egységes jó ízlésről, átgondolt, összehangolt tervezésről árulkodik. A nagyméretű spanyol kövekből készült burkolat gyönyörű és elegáns, a bútor és burkolat színek harmonizálnak, a meleg barna fa ajtók és a hangsúlyos oldalkő burkolatok fokozzák a minőség érzetünket. Minden helyiség világos, a lakás hangulata vonzó és barátságos.
Az emeletre érkezve elmondhatjuk, hogy itt sem csalódtunk; a körbesütött épület nagy ablakain, az előtéri felülvilágítón árad be a napfény, a fenti fürdő színei, hangulata is kiváló, igazi otthonosságot érzünk mindenütt.
Visszatérve a földszintre megcélozzuk a kertet, ami kerekké teszi a történetet. Látjuk, itt gondos kezek nyírják a füvet, ápolják az örökzöldeket, a cserepes muskátlikat; ez egy kicsi, de ütős kert, ami látványos, és szépségével hálálja meg a törődést. A hűsölésre csábító kéklő medencét látva nem szabadulunk a gondolattól: itt a home-office nagy találmány, főnyeremény lehet, ha itt laknánk, csak itthonról szeretnénk dolgozni.

Távozóban még meghallgatjuk a lokáció előnyeit; Spar, kisboltok, Sztk, gyerekorvos, ovi-bölcsi egy-két utcányira, minden öt percre, beleértve a nullás körgyűrűt is.

Ez bizony a mai ingatlan piac egyik legjobb ajánlata; ha valaki ízléses, elegánsan praktikus otthonban gondolkodik nem túl nagy, de minden élményt megadó pihenő kerttel, ami még a mai, igencsak drága piacon ár-értét arány tekintetében is kiváló, az ne hagyja ki a megtekintést, mert lehet, hogy épp itt ér célba.

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , ,