Nagy alapterületű, panorámás panellakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220422
Ár: 46.5 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - panel
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 70 m2
Állapot: felújítandó
Szobák: 2
Félszobák: 1
Fűtés: távfűtés egyedi méréssel
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 9
Épület szintjei: 9
Erkély: 2 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: panorámás
Cím: Vezér utca

Zugló egyik legfelkapottabb lakóövezetében – a Füredi park szélén, nívós kertvárosi övezet határán található ez a felső emeleti lakás. A lokáció optimális, az „Arany háromszög” -nek is nevezett terület a kerület legkeresettebb része, nem véletlenül. Csendes, parkokkal tarkított övezet, mindemellett közel a belvároshoz. A környék kisboltokkal, szolgáltatásokkal jól ellátott, a parkolás az utcában ingyenes.

A 70 m2-es lakás terei jól átgondoltak, az előnyös térkihasználásnak köszönhetően tágas lakóteret biztosítanak, minden külön funkciójú helység szeparáltan közelíthető meg. A szobák műanyag ablakain keresztül csodás örökpanorámás kilátást élvezhet az új lakó, úgy hogy közben a 10. emeleti lakások jellemző hátrányaival nem kell számolnia. A dél-kelet-nyugati tájolásnak köszönhetően a lakást körbesüti a nap, egész nap fényárban úszik.

Az ingatlan felújítandó, egy kis ráncfelvarrás után csodaszép ékszerdobozzá alakítható. A parketta jó állapotú, a nyílászárók cseréje nem indokolt, szép állapotúak a műanyag ablakok.  A radiátor cseréje, illetve a festés, fürdőszoba felújítása mellett megfontolandó lehet az elektromos hálózat updatelése.

A rezsiköltség kedvezően alakul, a közös költség 15e Ft, a távfűtés és áramszolgáltatás egyéni fogyasztás szerint fizetendő.

Ezen a méltán népszerű kiemelt zuglói területen kifejezetten jó ár/érték aránnyal bír az ingatlan, így érdemes mielőbb személyesen is megtekinteni, amíg még lehetőség van rá!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , ,