Kertkapcsolatos lakás Zugló központjában

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200902
Ár: 45 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 63 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Félszobák: 1
Fűtés: házközponti
Komfort: összkomfortos
Emelet: földszint
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1925
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Tisza István tér

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Zugló kiemelt-központi részén, a Thököly út-Róna út csomópontja mellett található ez a remek adottságokkal rendelkező napsütötte, kertkapcsolatos polgári lakás.

A történelmi épületbe lépve a környék moraja elhalkul, érezni a 100 évvel ezelőtti kor nyugalmát.

A lakás az épület földszintjén helyezkedik el, ahol rajta kívül csak egy lakás található. Gyakorlatilag nincsen szomszédja, ami társasházi lakásoknál ritkának mondható.

A lépcsőház kis oldalajtaján keresztül az épület ősfás, madárcsicsergős hátsó kertjébe jutunk, ami egész nap tökéletes helyszín pihenni, olvasni de akár kertészkedni is.

A lakás alaprajza referencia értékű; minden helyiség külön nyílik a tágas előszobából így megteremtve a lakók privát szféráját. Ám a két nagyszoba közötti ajtót kinyitva máris egybefüggő nagy teret kapunk és a tágas étkezős konyhával együtt kimondottan ideális már társasági eseményekhez is!

Az ingatlan jó állapotú, egy tisztasági festés után gyakorlatilag költözhető is.

A fűtésről a ház saját kazánja gondoskodik így a lakások biztonságosak, nincsen szénmonoxid veszély.

A konyha és a kis szoba ablakai a hátsó kertre, a két nagyszoba ablakai az utca felé tekintenek. Az út forgalma a lakásban gyakorlatilag nem hallható, az enteriőr egész nap csendes.

A közösköltség 35ezer Forint, ami tartalmazza a fűtést és az átlagosnál nagyobb felújítási alapot is. Az áram és víz egyedi mérés alapján.

Az ingatlan Zugló igazi központjánál található, a Polgármesteri hivatal, Bosnyák téri piac, TV2, Uzsoki kórház.. gyakorlatilag a legfontosabb intézményekkel körülvéve. Emellett szépen gondozott és igényesen kialakított közterekkel, ősfás utcákkal.

A tömegközlekedés a létező legjobb; a 7es busz vonalán a belváros éjjel-nappal 5 perc alatt elérhető!

Lakásunk frekventált elhelyezkedése mellett csendes és vidám hangulatú, tökéletes otthonod lehet. De adottságai miatt ideális választás üzleti-céges célokra, rendelő, iroda..

Jelen piaci helyzetben az ilyen ingatlanok a leg keresettebbek. És ha még a kedvező vételárat is figyelembe veszed láthatod, ez egy talán vissza nem térő lehetőség.

Könnyű lemaradni róla.

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , ,