Kertkapcsolatos lakás gyönyörű villaépületben, a Városliget mellett

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06231001
Ár: 56.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 66 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Félszobák: 1
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 1
Építés éve: 1900
Épület lakás száma: 4
Bútorozás: bútorozatlan
Kert: 80
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Cházár András utca

Igazi kuriózum: kertkapcsolatos lakás gyönyörű villaépületben, közvetlenül a Városliget mellett.

A legtöbb lakáskereső tudja, hogy a főváros egyik legkeresettebb részén, ilyen ingatlanhoz jutni szinte lehetetlen küldetés. Ám most itt a lehetőség, bár valószínűleg csak rövid ideig!

Cházár András utca, 1900 -ban épült 4 lakásos, jó állapotú villaépület.

2014-ben új födém, új ereszcsatorna és teljes tetőcserét hajtottak végre. Egy jó állapotú, igazi századfordulós békebeli hangulatot árasztó épület, ráadásul szépen gondozott nagy kerttel!

Lakásunk az épület végében található, saját ősfás kertrésze így teljesen körbe van kerítve. Ez itt a város szívében egy igazi kincs! Tökéletes helyszín bármely szabadidős tevékenységre, napozni, olvasni, játszani a gyerekekkel vagy akár barbecue partihoz..

Az ingatlanba innen vezet a műkő elemekkel díszített lépcső.

Az alaprajz ideális, minden helyiség külön nyílik, ráadásul két fürdőszoba fokozza a kényelmet!

Két nagyszoba a hátsó kert felé tekint és dél-nyugati tájolásúak, a harmadik szoba pedig az első kert felé és keleti tájolású. Így a lakás minden napszakban világos és vidám hangulatú.

Az alagsori kialakítás nagy előnye, hogy a lakás mikroklímája egész évben kiegyensúlyozott. Nyáron kellemes hűvös, télen pedig könnyű befűteni és jól tartja a meleget. És mivel nagy ablakokkal rendelkezik, amelyek a nyitott kert felé tekintenek így a nap is szépen be tud sütni.

Az ingatlan műszakilag update; a fűtésről korszerű gázkazán és radiátorok gondosodnak. A hőszigetelt fa nyílászárók és a padlóburkolatok is újak. Így a lakásra a berendezésen kívül nem igazán kell költeni.

A 66m2 alapterületen felül tartozik még hozzá egy saját használatú (csak a lakásból megközelíthető) plusz 27m2 helyiség. Ez a tulajdoni lapon nem szerepel, de kizárólagos használati jogú. Két ablakos helyiség, könnyedén plusz lakószoba alakítható ki belőle, de ideális hobbi illetve egyéb célokra is.

És hab a tortán: a kertben saját autóbeálló is tartozik az ingatlanhoz, amely automatizált garázskapun keresztül megközelíthető!

A környék Zugló legpatinásabb része. Gyönyörű villaépületek, szecessziós paloták, nagypolgári házak találhatóak az ősfás kis utcákban. És mindez a nyugat európai színvonalú, gyönyörűen felújított Városliget közvetlen közelében.

De megtalálhatóak itt országos hírű iskolák, pl. Radnóti, Teleki Blanka is.

A tömegközlekedés pedig parádés, a 7es buszcsalád révén a belváros éjjel-nappal 5 perc távolság!

Ez az ingatlan ritkaság várhatóan nem sokáig lesz eladósorban.

Ezért Önön múlik lemarad -e róla vagy lecsap a lehetőségre!

Címkék

, , , , , , , , , , ,