Varázslatos hangulatú családi ház Újpesten

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220608
Ár: 69 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Újpest
Alapterület: 77.5 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 3
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 1
Telek: 506 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Luther Márton utca

Újpest méltán népszerű, igényes kertvárosi részén, a Megyeri úttól nem messze, csendes nyugodt, lombos fákkal árnyékolt utcában található ez a remek adottságokkal rendelkező családi ház.

A telekhatárra épült ingatlan régi építésű, de jó állapotú, karbantartott, akár azonnal költözhető épület. Látszik, hogy hajdan gondos gazdája nem véletlenül akadt a régebben nagy becsben tartott “tiszta udvar rendes ház” titulusra.

A téglalap alakú ház két nagyobb és egy kisebb szobából, tágas, világos közlekedőből, valamint egy konyha-kamra-fürdőszoba kiszolgáló részből áll, de a telken megtalálható még egy tégla garázs és egy kis műhely is tároló helyiségekkel. Persze ezek hamarosan felújításra szorulnak, ahogy a lakóépület is.

Némi beruházással, az ingatlan bővítésével jóval gazdaságosabban lehet szert tenni egy kiváló helyen lévő, kertes, barátságos, élhető otthonra, mint ha belekezdünk egy új építkezésbe annak minden bizonytalanságával együtt.

Döntésünk jutalma a mindennapos kellemes hazatérés lehet; ennek biztosítéka a nagy, gyümölcsfákkal és mézédes szőlőt termő tőkékkel teli ápolt kert is, melynél a locsolást fúrt kút biztosítja, ami manapság nem hétköznapi dolog a városban; gazdája évtizedekig dolgozott rajta, hogy ilyen legyen. Bárki, aki megfordul itt, hamar hatása alá kerülhet a takaros, láthatóan szeretett, és aprólékos gonddal ápolt ingatlanból sugárzó otthonos, barátságos miliőnek.

Jó benyomásainkat fokozzák a további információk is; egy örök életű FÉG kazánnal működtetett központi fűtés adja a meleget radiátorokon, ami még sokáig működőképes lehet, de cserélhető korszerűbbre is.

A busz az utca sarkán áll meg, öt percre van a Lidl, de iskola, óvoda, játszótér is található sétatávolságon belül, azaz minden adott a kényelmes, kevés utazást igénylő városi, de mégis zöldövezeti léthez.

Az ár-érték arányos összehasonlítás sem vág mellbe minket. A mai, szemkápráztató árakkal teli ingatlanpiacon ez az ajánlat jó, és inspiráló lehet mindazoknak, akik kertes házban, intim szférájukat, nyugalmukat megőrizve szeretnének jobb körülményeket, de azért még két lábon járnak a valóság talaján.

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , ,